Suunnittele onnistunut tapahtuma yriksesi henkilöstölle

Oletko vastuussa yrityksesi tiimipäivän, koulutuspäivän tai työhyvinvointipäivän suunnittelusta ja toteutuksesta? Tule viettämään sporttinen päivä työporukalla Mäntsälän keilahallille. Käytössänne myös kaikki jäähallin palvelut.

Tyky-päivä

Panostaako yrityksenne työssä jaksamiseen ja mukavaan yhdessä oloon? Tervetuloa viettämään rennon sporttinen työhyvinvointipäivä Mäntsälän keilahalliin. Kysy tarjousta yrityksellesi sopivasta Tyhy-päiväpaketista..

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on organisaatiolle kilpailuvaltti

Kokoukset ja tapahtumat

Mäntsälän keilahallin monipuoliset ja viihtyisät tilat luovat erinomaiset puitteet yrityksesi tapahtumalle. Toteutamme kokouspaketit sekä työhyvinvointi-, virkistymis- ja seminaaripäivät ohjelmineen ja räätälöimme ne toiveidenne mukaisiksi. Palvelemme asiantuntevasti pieniä sekä isojakin ryhmiä, muutaman tunnin kokouksista jopa monipäiväisiin tapahtumiin.

Ideoita liikunnallisen tapahtuman aktiviteeteiksi: luistelu, jääkiekko, curling, keilaus, sauna, jumppa, kuntosali...

Tilausauna

Saunakabinetti on sisustettu 10 hengen kokouskalustolla.  Tilassa on iso TV-vastaanotin, valkotaulu ja WiFi. Varustukseen kuuluu erillinen pukuhuone, pesuhuone ja sauna sekä oma wc-tila. Saunakabinettiin on mahdollista saada ravintolatarjoilut ja tiloissa on anniskeluoikeudet.

Tilojen koko yhteensä 35 m2 ja henkilömäärä 10 henkilöä

Rentoudu keilailun jälkeen saunan pehmeissä löylyissä.