KEILARATOJEN VARAUS

Radan varaaminen on helppoa ja nopeaa!

Varaa helposti itse tai ota rohkeasti yhteyttä
Varauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Siirtymällä varauskalenteriin voit ilman kirjautumista etsiä vapaita aikoja ja ratoja. Luomalla tunnuksen tai kirjautumalla voit luoda varauksen vain muutamassa minuutissa.

Jos sähköisen varauspalvelun käyttö ei ole sinun juttusi, ota rohkeasti yhteyttä. Etsimme sinulle tai edustamallesi ryhmälle vapaan vuoron ja huolehdimme varauksen tekemisestä alusta loppuun. Meihin voit olla yhteydessä helposti sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai vaikkapa WhatsAppilla.

Soita ja varaa rata

Ratavarauksen voi tehdä myös keilahallin aukioloaikoina myös puhelimitse suoraan hallille numeroon: 050 520 6432

WhatsApp-viesti

Ratavarauksen voi tehdä myös keilahallin aukioloaikoina myös WhatsApp-viestillä suoraan hallille numeroon: 050 5206432

Usein kysytyt kysymykset

1. Miten varaan keilaradan?

Siirtymällä varauskalenteriin voit ilman kirjautumista etsiä vapaita aikoja ja ratoja. Luomalla tunnuksen tai kirjautumalla voit luoda varauksen vain muutamassa minuutissa.

Jos sähköisen varauspalvelun käyttö ei ole sinun juttusi, ota rohkeasti yhteyttä. Etsimme sinulle tai edustamallesi ryhmälle vapaan vuoron ja huolehdimme varauksen tekemisestä alusta loppuun. Meihin voit olla yhteydessä sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai vaikkapa WhatsAppilla.

1. Tarvitsenko lajituntemusta jotta voin keilata?

Keilailu on hauska harrastus, joka sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Keilahalliin ovat tervetulleita niin lapset, nuoret, aikuiset kuin eläkeläisetkin, aina ensikertalaisista kilpaharrastajiin. Aiempaa lajituntemusta ei tarvita. Henkilökuntamme auttaa sinut alkuun.

2. Mitä maksutapoja Mäntsälän keilahalli hyväksyy?

Meillä voit maksaa sinulle kätevimmällä tavalla. Mikäli teet itse varauksesi sähköisen varausjärjestelmän kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, Lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

Liikuntasetelit: Mäntsälän Jäähallilla voit käyttää ePassin, Edenredin ja Smartumin mobiiisovellusten liikuntaetuja. 

Yritystapahtumat: 
Yritystapahtumat, synttärit tai lastenjuhlat voit maksaa helposti myös laskulla. Mäntsälän Jäähalli Oy lähettää tapahtuman jälkeen pfd-laskun tai verkkolaskun varauksen yhteydessä tehtyyn osoitteeseen.

3. Montako keilaajaa voi keilata yhdellä radalla

Yhdelle radalle mahtuu 1-6 pelaajaa. Suositeltavaa on että, yhdellä radalla olisi enintään neljällä pelaajaa. Näin heittovuorojen väli pysyy riittävän lyhyenä ja peliaikaa riittää kaikille heittäjille.

4. Missä Mäntsälän keilahalli sijaitsee?

Keilahalli sijaitsee Mäntsälän jäähallin toisessa kerroksessa urheilupuiston kupeessa osoitteessa Veteraanitie 4. Mäntsälän jäähallille on matkaa Helsingistä noin 55 kilometriä, Järvenpäästä noin 25 kilometriä, Hyvinkäältä noin 30 kilometriä, Orimattilasta noin 35, Porvoosta noin 40 kilometriä, Lahdesta noin 45 kilometriäJäähallin pihassa on 150 pysäköintipaikkaa, 4 sähköautojen lautauspaikkaa ja kaksi linja-autojen pysäköintipaikkaa. Invapaikat on sijoitettu pääsisäänkäynnin välittömään läheisyyteen.